Det lilla caféet med stort hjärta!

Konferens

 

Beställning av fika

På Café Fontaine tar vi gärna emot fikabeställningar! Har ni bokat lokal i IOGT-NTO huset? Ska ni ha en tillställning, ett jobbmöte eller nätverksträff? Tveka inte att höra av er till oss!

Vi bakar mycket själva som till exempel kladdkaka, mandeltårta och limepaj. Men vi kan även tillreda mackor och sallader av olika slag samt enklare maträtter.  Finns det behov av specialkost ordnar vi det också så klart!

Ta kontakt med oss i god tid så kan vi snabbt hitta en så bra lösning som möjligt för er beställning!

OBS! Lokalbokning sker genom IOGT-NTOs Byggnadsförening. Mer information hittar ni på deras hemsida: www.vattentorget1.se

För att boka fika
Ring: 0470-70 64 56
Maila: info@cafefontaine.se 

 

Information om avbokning och kompletterande information

Avbokning kan ske SENAST 3 dagar innan aktuellt datum. Vid avbokning senare än 3 dagar innan kommer vi fakturera hela kostnaden för beställningen. Avbokning görs genom att ringa eller maila Café Fontaine.

Kompletterande information om till exempel allergier/kostval eller antal personer ska vara Cafe Fontaine tillhanda senast 3 dagar innan aktuellt datum för beställningen.

 

För information om priser se vår prislista för beställningarÖnskar ni lunch ber vi er att höra av er till oss för att se vad vi kan ordna.