Sortiment

Välkommen till oss!

Du möts till dofterna av Arvid Nordquist kaffe Ethic Harvest. Ett mörkrostat fylligt kaffe som är både fairtrade, KRAV-odlat och 100% klimatkompenserat. Är du kaffekännare anar du smaker av nöt och mandel med en kryddig eftersmak av lakrits.

 

Under våren har vi utökat sortimentet med fler varianter av kaffe. Cappuccino, Espresso, Macchiato, med flera. Välkommen in och smaka!

Varm choklad är en klassiker, serveras med grädde till den som önskar, eller varför inte med ringlad chokladsås på toppen?

Vi serverar kakor såklart, även glass i stora lass såsom kulglass, mjukglass, pinnglass och en mängd olika tillbehör. Vår glassleverantör är SIA-glass. Det har det varit i över tio år och de har ett fantastiskt stort, smaskigt sortiment som även tilltalar den som behöver mjölk- och laktosfria alternativ. Hela 18 sorters glass kan du välja mellan. Dessutom har de den gladaste säljaren man kan tänka sig. Vi blir lyckliga bara vi ser henne!

Här bakar vi så det står härliga till, men allt hinner vi inte tyvärr. Det vi inte producerar själva hjälper Urshultsbagaren oss med. Ibland får vi lust att testa nya smaker och om du som kund tycker om det, kan det få en plats i sortimentet!